Update 14-05-2022: Circuit ook voor hardlopen !


Nadat u in 2021 op een keerpuntparcours mocht lopen, mag u in 2022 opnieuw het parcours van 4,5 km lopen. De cursusvideo voor de loop is beschikbaar op Relive.

Link naar de cursusvideo

Update 01-05-2022:  Goed nieuws voor het fietsparcours !

Na overleg met de plaatselijke bosbouwadministratie zal het fietsparcours weer door het Getzbachtal naar de Venen kunnen lopen. Dit betekent dat het fietsparcours opnieuw een cirkelvormige route zal zijn. Een video van de 24,5 km lange rondrit is beschikbaar op Relive.

Link naar de track video

Update 06-03-2022: Olympische afstand begint ook op zondag !

Om organisatorische redenen hebben wij besloten de Olympische afstand van de Ostbelgien-Triathlon uit te stellen tot 07 augustus. De wegafsluiting van de N67 tussen Eupen en Mützenich is slechts voor één dag nodig, zodat de gevolgen voor weggebruikers en omwonenden beperkt blijven.

Deelnemers die zich al voor de OD hebben ingeschreven en zondag niet kunnen starten, wordt vriendelijk verzocht rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Blijf gezond en positief ! Wij verheugen ons erop u als deelnemers in augustus op de Wesertalsperre te mogen begroeten.

Update 01-12-2021: Einde van het tussenseizoen - De Ostbelgien-Triathlon is terug !

Na de gebeurtenissen van afgelopen zomer kijken we met vertrouwen uit naar het triathlonseizoen 2022. Voor veel triatleten begint de voorbereiding op volgend jaar op 1.12. Triathlon Team Eupen is ook begonnen met de planning voor de Ostbelgien-Triathlon 2022. Na een beperkte editie dit jaar, zullen we in 2022 opnieuw het volledige programma aanbieden met promo, Olympische en middenafstand.

Door mij te registreren, accepteer ik de voorwaarden die worden vermeld onder Ontkenning !

De registratie vindt plaats via de dienst van Chronorace. Dit brengt kleine servicekosten in rekening die apart in het registratieproces worden vermeld.