Annulering Ostbelgien-Triathlon 2020

Update 01.05.2020 - Omkering


Beste atleten,

Na de annulering van de Ostbelgien-Triatlon 2020 en intensief overleg heeft het Triathlon Team Eupen besloten tot verschillende regelingen voor de reeds geregistreerde deelnemers. Gezien de huidige noodsituatie en de reeds ontstane kosten denken wij u een eerlijke oplossing te kunnen bieden.

* Gratis omboeking van de inschrijving in de in 2020 geregistreerde afstand tot de Ostbelgien-Triatlon 2021 - datum van het evenement is de 31.07.2021 of 01.08.2021

* Terugbetaling van het inschrijvingsgeld minus een klein bedrag aan administratiekosten

* Annulering van de inschrijving en schenking aan de vereniging voor het behoud van toekomstige evenementen van de Ostbelgien-Triatlon

De omkering zal worden behandeld door onze dienstverlener Chronorace. Hij zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Blijf gemotiveerd, blijf gezond en blijf ons trouw - tot ziens op de Wesertalpsperre 2021 !

Uw Triathlon Team Eupen


Beste atleten, beste vrienden van de Ostbelgien-Triathlon

Vanwege de aanhoudende noodsituatie als gevolg van het Coronavirus en de beslissing van de Belgische Nationale Veiligheidsraad om grote evenementen te verbieden tot 31.8.2020, hebben we vorige week besloten om geen Ostbelgien-Triathlon te organiseren in 2020.

Deze beslissing was erg moeilijk voor ons. Voor veel leden van het Triathlon Team Eupen ontbreekt een van de hoogtepunten van het jaar. Hetzelfde geldt voor de atleten die zich al hebben ingeschreven. Voor u werken we momenteel aan een eerlijke oplossing die we in de komende weken zullen aankondigen.